Incidències i accidents

Nou accident d´excursionistes a la Vall de Núria

Fa poques setmanes, dos excursionistes resultaven greument ferits, en caure per un pendent de 200 metres, per la zona del Puigmal, al relliscar per una zona de gel.

Aquest dissabte a la tarda, un excursionista va resultat ferit greu a una cama, en caure per un barranc, en el camí de Fontalba a Núria. Aquesta es la noticia sencera, que s´ha publicat al Diari de Girona, aquest 13/11/2011:

Un excursionista va haver de ser rescatat ahir a la tarda a la zona del camí entre Fontalba i Núria, al municipi de Queralbs, perquè havia caigut per un barranc que té entre 15 i 20 metres de profunditat, segons van informar els Bombers de la Generalitat. Segons les mateixes fonts, l’accidentat havia patit una fractura en un dels turmells.
El telèfon d’emergències va registrar l’alerta a dos quarts de dues de la tarda. Uns excursionistes van sentir crits d’auxili i van avisar els efectius d’emergències. Buscant l’origen de la crida de socors, van trobar l’indret de l’accident. El precipitat estava acompanyat per una altra persona, segons van indicar des del cos de rescat.
Els efectius del Grup d’Actuacions Especials (Grae) dels Bombers van activar un helicòpter per accedir a l’indret de l’accident, però finalment la boira va impedir que s’enlairés. Així, les sis dotacions especialitzades van accedir per terra fins al barranc i a dos quarts de cinc de la tarda el rescat ja estava consumat. Per traslladar el ferit fins a Fontalba sí que es va fer servir l’helicòpter, van indicar els Bombers.
Un cop allà, la víctima de l’accident va ser traslladat amb ambulància a l’hospital de Camprodon, on va rebre assistència per la fractura a la cama.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.