Incidències i accidents

Excursionista accidentada a la zona de Vallter

Noticia publicada a EL PUNT, 18/11/2011.

Els Bombers de la Generalitat van efectuar ahir el rescat d’una excursionista que va resultar ferida mentre estava realitzant una ruta per la pala de les Marmotes, a prop de les pistes de Vallter, al terme municipal de Setcases. Els cossos d’emergències van rebre l’avís del succés a dos quarts d’una del migdia. Segons van informar fonts pròximes al cas, la víctima va patir una caiguda, es va fracturar les dues clavícules i, com a conseqüència de les lesions, no va poder continuar la marxa. Fins al lloc dels fets, s’hi van desplaçar diversos membres del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) dels bombers, que van traslladar l’afectada amb helicòpter a l’hospital de Campdevànol.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.