Activitats populars

Concurs Foto-Montseny 2011

El Museu Etnològic del Montseny, juntament amb d´altres entitats, han convocat la segona edició del concurs fotogràfic, que ha de està basat en els valors naturals i culturals de la zona del Montseny.

A diferència d´altres concursos, en aquest les obres que vulguin participar al concurs, s´hauran de lliurar en paper fotogràfic, de qualsevol mida, però presentades en un format màxim de 50 x 40 cm, en format vertical.

La data màxima d´admissió es fins el dia 5 de gener del 2012. Us fem arribar les bases del concurs.

A banda del concurs, s´hi faran altres activitats, com exposicions de fotogràfs professionals, i un taller matinal de fotografia, concretament el proper 26 de novembre, pel reconegut professional Oriol Alamany, i de les quals també us fem arribar les dades.

Bases Foto Montseny 2011  Activitats Foto Montseny 2011

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.