Incidències i accidents

Nou cap de setmana accidentat pels practicants d´esports a l´aire lliure.

Dissabte, a Amer, Girona.

Sembla que afortunadament pel moment podem parlar de ferits, un de lleu i un altre que no es pot precisar la gravetat de l´accident. Precisament aquest darrer, es va produir  dissabte en territori de Girona, al poble d´Amer i als voltants de l´ermita de Santa Brigida, envoltada de penya-segats, i on es fan activitats d´escala. L´accident es va produir d´esquenes una alçada de tres metres. El ferit va ser rescatat per un grup dels GRAE i traslladat en un helicòpter, fins l´hospital Josep Trueta de Girona.

Diumenge, a Alins, Lleida.

L´altre accident s´ha produït aquest diumenge, a la zona de la Pica d´Estats, quan un excursionista de 19 anys, s´ha fet un esquinç al turmell i que s´ha vist impossibilitat de continuar el trajecte i tornar al punt d´inici. Novament els GRAE i una dotació aèria del Bombers de la generalitat, han participat en el rescat i trasllat.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.