Notícies i Novetats

Ruta del Ter, aprovades millores al recorregut

Breu nota publicada al Diari de Girona, el 19/04/2012:

Adequaran dos punts de la ruta del Ter a Sant Joan i Camprodon

SANT JOAN DE LES ABADESSES | DDG. El Consorci Alba Ter ha anunciat que invertirà uns 50.000 euros en adequar dos punts de la ruta del Ter, situats entre Sant Joan de les Abadesses i Camprodon. La ruta del Ter és un trajecte que permet anar a peu o amb bicicleta des d’Ulldeter a Setcases fins a Torroella de Montgrí. El recorregut té alguns punts negres sobretot per al pas dels ciclistes. Un dels punts, on el Consorci vol actuar és el pas entre el pont del Reixach i la colònia Llaudet a Sant Joan de les Abadesses.

A Camprodon, la previsió es fer-ho entre el pont de la Rocassa i la colònia Estabanell. El projecte permetrà que la Ruta del Ter deixi de passar per la C-38 i ho faci a tocar d’un rec. En tot dos punts la idea és adequar el recorregut i senyalitzar-lo. La inversió prové del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya. El Consorci fa poc va habilitar un pas a Ripoll.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.