Notícies i Novetats

Salvem l´Àrtic, nova campanya de Greenpeace

Greenpeace crida a la mobilització dels seus socis i simpatitzants per defensar en aquesta vegada l´Àrtic. L´evidència del canvi climàtic cada vegada es fa mes present al Pol Nord, i els interessos de companyies i estats, per treure´n profit d´un lloc verge com aquest, ens hauria de fer prendre consciència.

Us fem arribar un extracte de la campanya, a la qual pots apuntar-te i accedir a la web de la secció d´Espanya.

La vida del Ártico está amenazada. Mientras lees esto, las compañías petroleras y los políticos están conspirando para repartirse el polo norte, ampliando sus territorios nacionales y buscando nuevos sitios para perforar. Pero con tu ayuda, podemos trazar una línea en el hielo del Ártico y ponerlo fuera del alcance de los contaminadores…para siempre.

Más de 100 actores de todo el mundo, músicos, exploradores polares y líderes se han convertido en Embajadores del Ártico y han sumado sus nombres para salvar el Ártico. En España Alejandro Sanz (@AlejandroSanz), Penélope Cruz, Javier Bardem, Almodovar, Jesús Calleja (@JesusCalleja), Gorka Oxtoa, Dafne Fernandez (@dafnefdez), Lucia Jimenez, Marta Belenguer, Arturo Valls, Gonzo (@a_lo_gonzo), Dani Mateo (@DaniMateoAgain), Benito Saagredo, Rebeca Jiménez (@RebecaJimenezTw), La Sonrisa de Julia (@lasonrisadjulia), Eva Hache (@eva_hache), Daniel Guzman, Carlos Vega, Chenoa (@Chenoaoficial), Samanta Villar (@samantavillar), Silvia Marsó, Carmen Conesa, Miquel Barceló, Toni Cantó, Fernando Trueba y Jhon Manson ya son embajadores del Ártico.

 Web Save the Artic

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.