Incidències i accidents / Senderisme

Rescat d´una excursionista ferida al Puigsacalm

Ens fem ressó del rescat que va tenir lloc la diada de Sant Esteve -26-12-2012-, a la zona del Puigsacalm, d´una excursionista ferida greument a la cama, i publicada al Diari de Girona aquest 27/12/2012.

Els bombers rescaten una noia ferida al Puigsacalm

La víctima, que presentava una ferida oberta a la cama, ha estat traslladada al Trueta de Girona

ACN Una noia de 24 anys de Banyoles ha hagut de ser rescatada aquest dimecres al Puigsacalm després de patir un accident. Un helicòpter amb efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM) dels Bombers de la Generalitat s’han desplaçat fins al lloc on estava l’excursionista per fer-li la primera atenció i immobilitzar-la. L’helicòpter, amb un gruatge, ha carregat la noia, que tenia una ferida oberta a la cama, i l’ha traslladat fins a la zona de Joanetes (Garrotxa) on l’esperaven els serveis sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que l’han evacuat fins a l’Hospital Trueta de Girona.

 

Segons han informat els Bombers, que també hi han enviat dues dotacions terrestres, l’accident ha tingut lloc a les 12.44 hores d’aquest dimecres a la zona del pas dels Burros, a La Vall d’en Bas (Garrotxa).

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.