Activitats populars

Nova edició de la cursa Nature Trail a l´Empordà

Aquest proper 19/05/2013, es convoca la segona edició de la cursa de muntanya entre els Aiguamolls de l´Empordà i el Montgri. Aquesta cursa està diferenciada en dos nivells: la Nature Trail -amb una distància similar a una marató, uns 42 qm.-, i la Ultra Trail, orientada a gent amb nivell -uns 75 qm-.

Us adjuntem la notícia publicada al Diari de Girona, el 02/04/2013, i la web organitzadora de la cursa.

Web Nature Trail

Notícia Diari de Girona

La cursa entre els aiguamolls de l´Empordà i el Montgrí serà el 19 de maig

Es tracta de la segona edició de la Nature Trail i la Ultra Trail amb distàncies de 75 i 42 quilòmetres

02.04.2013 | 07:56

L’ESTARTIT | DDG La segona edició de la Nature trail/Ultra trail Aiguamolls-Montgrí se celebrarà el diumenge 19 de maig. La prova atlètica combina la vessant naturalista i esportiva ja que uneix i travessa dos parcs naturals, en aquest cas, el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà i el del Montgrí, Medes i Baix Ter. Aquesta prova, iniciada el 2012 pel naturalista Jordi Sargatal (Director General del Grup Mascort) i els corredors d’ultrafons Francesc Subirà i Àngel Torrent, pretén posar en contacte la cursa esportiva d’elit i el respecte màxim pel medi natural i la seva conservació.

La competició està formada per dues curses ben diferenciades quant al seu caràcter, el recorregut traçat i el grau de dificultat, encara que totes dues tenen inici i final idèntic: sortida del càmping Castell Mar, a la platja de la Rubina de Castelló d’Empúries (nord del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà), i arribada al càmping Castell Montgrí, a l’Estartit (sud del Parc Natural del Montgrí). La Ultra Trail està concebuda per a corredors d’alt nivell, tindrà una distància de 75 quilòmetres, molt plans en la seva major part, amb la dificultat de la pujada al Montgrí (300 metres). La Nature Trail, que té una distància de marató (42,195 quilòmetres), és una cursa no competitiva i té un caire eminentment naturalista. Les curses transcorreran en la seva major part per dins dels parcs naturals.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.