Senderisme

GR Pirineus: nova temporada del programa a Canal 33

GR Gran Recorregut -Canal 33

Aquest divendres, 30 de setembre,  i a les 21.45, el Canal 33, de Televisió de Catalunya, inaugura la nova temporada del programa setmanal GR -Gran Recorregut-. Aquest programa, en la seva anterior temporada -la primera-, va recòrre el camí de Sant Jaume.
Aquesta vegada, i sota el títol de Pirineus, el recorregut serà de ´l´Empordà fins els Pirineus. No està centrat en el recorregut del GR senyalitzat, sinó en tots els components naturals, culturals, socials, de tots els pobles, valls, … d´aquesta recorregut.
A diferència d´aquella gran sèrie Catalunya des de l´aire, que ens oferia panoràmiques esplèndides, en aquesta la visió es peu a terra, amb entrevistes i comentaris amb la gent del territori.
Adreça del bloc del programa: http://blogs.tv3.cat/granrecorregut

2 thoughts on “GR Pirineus: nova temporada del programa a Canal 33

 1. Ja hem vist el primer capítol d´aquest espai de TV3. Hem vist una pinzellada clàssica de Girona ciutat, molt breu, amb el paissatge típic del riu Onyar, els ponts, les cases vora el riu; s´ha fet menció al famós xuixo -producte de pastisseria-.
  Després breus talls amb professionals i artesans reconeguts de la cuina, de diversos llocs. Han anat de Bordils, Flaçà a Palafrugell i finalment Calella.
  El presentador s´ha menjat uns quants xuixos i no sembla haver-se baixat del cotxe en tot el programa. Vaja, de GR i de Pirineus … res de res.

  M'agrada

 2. I hem aprofitat per veure el segon. No ha millorat. Almenys l´hem vist posar-se en una btt. Aquesta vegada, hem sortit de Begur, recordant el passat indià de la vila, on es poden veure les cases construides amb les fortunes fetes a les Amèriques.
  Ens han preparat un mojito. I després ens ha mostrat les possibilitats del cicloturisme/senderisme. De Begur, hem anat a Pals, Peratallada, Palau Sator, i finalment Verges, la plana interior del Baix Empordà. Una demostració de la Dansa de la Mort. Després a la mar, primer a Torroella de Montgrí i a L´Escala, famosa per les seves anxoves. Com al primer capítol, tot molt apretat, i molt turístic. Continuem sense veure ni el GR ni el Pirineus…

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.