Notícies i Novetats / Senderisme

11 de desembre, Dia Internacional de les Muntanyes

https://i0.wp.com/www.welovemountains.org/wp-content/uploads/DIM2012_bandera_cat.jpg

Aquest proper 11 de desembre, es torna a cel.lebra el Dia Internacional de les Muntanyes, data fixada per l´ONU, a l´any 2002 amb el següent postulat:

“El Día Internacional de las Montañas es una oportunidad para crear conciencia de la importancia que tienen las montañas para la vida, de señalar las oportunidades y las limitaciones que afronta el desarrollo de las zonas montañosas, y de crear alianzas que produzcan un cambio positivo en las montañas y las tierras altas del mundo”.

Per part de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la Federació d´Entitats Excursionistes de Catalunya, s´han coordinat diverses iniciatives. De manera solidària, s´ha creat la iniciativa Fem el cim de la solidaritat, en que es pot fer un donatiu econòmic en col.laboració amb el Banc dels Aliments, i a favor dels països del Tercer Món. Aquesta campanya s´ha iniciat el dia 1 de desembre i serà activa fins el 15 de desembre.

En l´àmbit del medi natural, la Xarxa de Parcs Naturals ha organitzat diferents activitats i també es convida a que els excursionistes facin arribar fotografies dels cims i boscos, en les sortides que facin els propers dies, a la web We Love Mountains.

Enllaços als diferents llocs:

Fem el cim de la solidaritat

We Love Mountains

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.