Incidències i accidents

Dos excursionistes arrosegats per un allau a Coma de Vaca

Afortunadament no s´han produït víctimes mortals. Aquest incident ocorregut aquest divendres -07/12/2012-, ha passat en un cap de setmana, amb unes previsions molt perilloses en quan al perill d´allaus.

Us fem esment de la notícia publicada al Diari de Girona

Una allau arrossega dos joves a Coma de Vaca, a Queralbs

Els joves van patir cops i trompades i començaven a patir una lleu congelació en els dits dels peus

07:47

 QUERALBS | DDG Una allau a la zona de Coma de Vaca, al municipi de Queralbs, va atrapar i arrossegar un centenar de metres una parella que caminava per la zona, ahir cap a les quatre de la tarda. L’allau va sorprendre l’home i la dona, ell veí de Pals i ella de Granollers, però malgrat que els va desplaçar no els va arribar a cobrir i van ser ells mateixos els qui van poder-se’n ensortir i avisar els serveis d’emergències, segons van informar els Bombers de la Generalitat. Els joves van patir cops i trompades, però no presentaven lesions greus si bé començaven a patir una lleu congelació en els dits dels peus. Van trucar al 112 perquè l’allau els va fer sortir del camí que recorrien i es van desorientar. Un helicòpter va poder arribar fins la zona per evacuar els dos joves i dur-los a l’hospital de Camprodon perquè els fessin un reconeixement. La Generalitat recorda que hi ha alerta d’allaus a tot el Pirineu.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.