Incidències i accidents / Senderisme

Accident greu al Gra de Fajol

Cortesia trempapics.blogspot.com.es

Cortesia trempapics.blogspot.com.es

Fem esment de la notícia publicada al Diari de Girona, aquest 23/03/2013.

Dos excursionistes ferits després de caure a la zona del Gra de Fajol a Setcases

22.03.2013 | 07:08

SETCASES | E.B. Dos veïns de Vilassar de Dalt van resultar ferits ahir després de caure mentre caminaven amb grampons per la zona del Gra de Fajol, a Vallter, al municipi de Setcases (Ripollès). En concret, l’accident es va produir cap al voltant de dos quarts de dues del migdia i els dos excursionistes, dos veïns de 62 anys de Vilassar de Dalt, van relliscar a causa del gel que hi ha en aquesta àrea mentre estaven caminant. Pere Martí A.V. va resultar ferit molt greu i va ser evacuat amb helicòpter fins a l’hospital Josep Trueta de Girona. En canvi, el seu company, Salvador R.R., va patir ferides lleus.

Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís al voltant de dos quarts de dues del migdia i van mobilitzar els efectius del Grup d’Actuacions Formacions Especials (GRAE) i del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM) s’hi va desplaçar l’helicòpter. A més, va ser necessari el suport de dues dotacions terrestres dels Bombers . A més, també van treballar-hi efectius mèdics del Sistema d’Emergències Mèdiques amb l’helicòpter medicalitzat. El ferit greu va ser evacuat amb l’helicòpter medicalitzat el SEM i el ferit lleu amb l’helicòpter de Bombers.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.