Activitats populars

Fira de la Muntanya i del Llibre 2014, a Osona

Cada tardor la vila de Vic organitza la Fira de la Muntanya, així com alguns pobles de la zona del Collsacabra organitzaven la Fira del Llibre de Muntanya. Aquest 2014 ambdues fires, s´han fusionat amb la Fira de la Muntanya i del Llibre, que tindrà lloc a diversos municipis de la comarca: Vic, Tavertet, L´Esquirol i Cantonigrós, els propers dies 14, 15 i 16 de novembre.

Les activitats seran molt diverses, i aniran des d´exposicions de fotografies, al bar La Cooperativa de l´Esquirol, fetes per l´alpinista Ferran Latorre; projecció de documentals, presentació de llibres, activitats al rocòdrom, caminades, curses d´orientació popular, contes per la mainada, conferències i fins i tot concerts de música.

Ara nomes falta que faci bon temps per poder gaudir-les.

Us fem arribar la programacio amb aquest enllaç: Agenda d´activitats.

Web Portal de Fires de Vic

Web Amics dels Cingles del Collsacabra

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.