Incidències i accidents

Greu accident de parapent al Puigmal

Aquest passat diumenge, 13/01/2014, un parapentista de França, va quedar greument ferit en aquesta zona del Pirineu gironí. No hi havia previsions de mal temps a la zona pirinenca.

Us fem arribar la crònica apareguda al Diari de Girona, aquest 14/01/2014:

Un parapentista queda en estat crític després de caure a prop del Puigmal

14.01.2014 | 07:24

QUERALBS | ACN/DDG Un parapentista de nacionalitat francesa va quedar ferit de gravetat ahir diumenge al voltant de tres quarts de dues de la tarda a prop de la muntanya del Puigmal, al terme municipal de Queralbs (Ripollès). L’home es va estavellar, per causes que encara no han transcendit, en una zona de difícil accés del pic més alt del Pirineu Oriental, que se situa a gairebé 2.910 metres d’altitud.

Els Bombers de la Generalitat es van haver de desplaçar fins al lloc dels fets, d’accés dificultós, amb la utilització d’un helicòpter. En les tasques d’atenció hi van participar tant els membres del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) com del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM), que van haver de rescatar el parapentista ferit.

Després d’aconseguir estabilitzar l’accidentat, que presentava diferents fractures i també contusions severes a bona part del cos, va ser traslladat immediatament a l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. Aquest desplaçament per portar l’home fins al centre sanitari es va realitzar a través d’un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.