Incidències i accidents / Senderisme

Una placa de gel al Torreneules provoca un accident

Nou accident a muntanya, després d´un hivern força tranquil en quan a incidents a muntanya.

Afortunadament no cal parlar de víctimes mortals, ja que es tracta de ferides no greus, però el rescat de la víctima, en aquest una excursionista, per la zona de Torreneules, prop de Coma de Vaca i del Santuari de Ribes, va ser força complicat.

Us fem arribar el detall, que va ser publicat al Diari de Girona, aquest 04/05/2014:

“Una excursionista va resultar ahir ferida després de relliscar per una placa de gel al pic de Torreneules, a Queralbs. Els Bombers van haver de rescatar la dona a peu perquè a causa del fort vent i la neu l’helicòpter no s’hi va poder aproximar. Cinc hores van tardar a poder fer el rescat perquè van rebre l’avís al voltant de les dotze del migdia i fins a un quart de dues, efectius del GRAE no van poder arribar fins a ella. A les cinc de la tarda un helicòpter medicalitzat la va poder traslladar a l’hospital de Campdevànol. La dona, segons fonts dels Bombers, tenia contusions als genolls i a les costelles per culpa de la relliscada d’uns 150 metres que va patir mentre feina una excursió per aquesta zona del Pirineu gironí, que es troba ubicada a la zona de la vall de la Coma de Vaca, al municipi de Queralbs. En el rescat hi van participar efectius del GRAE, tres dotacions terrestres dels Bombers i també un helicòpter medicalitzat que la va traslladar fins a Campdevànol.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.