Novetats al mercat / Senderisme

Guies senderistes … pel Baix Empordà i Aigüestortes

Noves guies que complementen l´oferta editorial de llibres de rutes de senderisme per la zona del Baix Empordà i la Vall de Boí. Totes dues novetats son accesibles per la majoria de la gent.

Us detallem les novetats.

Costa Brava. Baix Empordà, 20 excursions a peu.

Aquesta guia confeccionada per F. Xavier Gregori, dissenyador gràfic i fotogràf, ens permet conèixer racons de la comarca baixempordanesa, aprofitant la xarxa de senders i camins, que majoritàriament son força ben senyalitzats.

Recull de la nota de premsa:

“La denominació Costa Brava inclou el litoral de tres comarques gironines, encara que els 20 itineraris que ara teniu a les mans, molts dels quals vora la mar, no van més enllà de l’àmbit del Baix Empordà. El seu paisatge, tant interior com costaner, conserva el testimoni de tots aquells habitants que, des d’abans dels ibers, i al llarg de la història, han deixat una empremta significativa en els nombrosos jaciments arqueològics i en les construccions civils, militars i religioses. Els recorreguts triats segueixen, en gran mesura, els senders senyalitzats de GR, PR i SL; quan això no sigui així, la descripció detallada que proporciona la guia us traurà de dubtes.”

Aquesta guia ha estat editada per l´Editorial Cossetània i Editorial Alpina, i te un preu de venda de 18€.

Mes informació a Editorial Cossetània

Vall de Boí, Parc Nacional d´Aigüestortes. 20 excursiones per a totes les edats.

L´Editorial Alpina dintre de la seva col.lecció Camins de l´Alba, proposa un seguit de rutes i excursions “pel Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici que ens apropen a l’alta muntanya, i rutes per corriols i camins que porten a tots els pobles. Les excursions es poden fer d’una a una o enllaçades, per fer rutes circulars més llargues, segons les possibilitats i les ganes de cadascú. Tot plegat acompanyat de descripcions de la fauna, la flora, les muntanyes i el patrimoni cultural”.

Aquesta guia està confeccionada per Anna i Ramon Pérez Mir, i te un preu de venda de 11€.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.