Incidències i accidents

Accident mortal d´un escalador al Tagamanent

Rescat escaladora a Montserrat

Rescat escaladora a Montserrat

Aquest dilluns s´ha produït una mort accidental d´un jove al Tagamanent, que es trobava juntament amb altres nois, fent escalada al Sot de la Guillota. D´altra banda, diumenge passat una altra escaladora va patir un accident a Montserrat, on va resultar amb fractura del turmell.

Us fem arribar la nota de Bombers de Catalunya:

“Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta tarda en dos serveis destacats. D’una banda, a les 17.06 hores s’ha rebut l’avís d’un accident de muntanya a Tagamanent (Vallès Oriental). Segons les primeres informacions, un jove ha mort per un despreniment mentre feia escalada, juntament amb tres persones més, a la zona denominada el Sot de la Guillota. El fet ha ocorregut mentre el grup s’estava intentant assegurar i el jove, que estava a peu de via, ha rebut l’impacte d’una pedra  al cap.
Fins al lloc dels fets s’ha desplaçat amb helicòpter el Grup d’Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers de la Generalitat, encara que no han pogut fer res per salvar la vida del noi. A més a més, hi han intervingut dues dotacions dels Mossos d’Esquadra i la Unitat d’Intervenció de Muntanya, així com l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i una ambulància, que traslladarà els acompanyants del finat fins a l’Hospital de Granollers per fer-los una revisió.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.