Notícies i Novetats

Nous llibres de rutes pel Pirineu, la Costa Brava i la Ribagorça

Novetats editorials pels afeccionats al mon de la muntanya, i que recullen diferents rutes, prou conegudes o no tant, pel Pirineu i la Costa Brava, iper la serra de Gervàs, a la Ribagorça. Us fem un resum d´aquestes dues novetats.

51 sortides pel Pirineu i la Costa Brava, Editorial Triangle Postals, d´en Sergi Lara.

El reconegut escriptor de llibres de rutes i guia de muntanya Sergi Lara, ens apropa un recull de sortides, ja sigui a peu, en bicicleta o caiac, especialment seleccionades i que tenen com a protagonista les comarques de Girona. Ja anteriorment ens hem fet ressó d´altres publicacions en aquest bloc. El llibre consta de 256 pàgines i surt amb un preu aproximat de 18 euros.

Serra de Sant Gervàs i muntanyes veïnes, Editorial Cossetània, d´en Joan Ramon Segura.

Aquesta guia consta de 29 itineraris, amb 180 pàgines i un preu aproximat de 14,40 euros.

“La guia que teniu a les mans us convida a la descoberta de la serra de Sant Gervàs i els seus voltants, un indret excursionista superb i gens massificat. Ofereix un retrat detallat d’espais naturals imprescindibles com el pas del Portús, la Pleta Verda, el dolmen de la Casa Encantada o els pobles de la Terreta. També s’endinsa en un conjunt de bells turons com el Camporan, el Pui de Lleràs o la serra de Sant Cosme, els quals conformen un estol d’indrets essencials per a qualsevol excursionista que es preui de conèixer les muntanyes catalanes. La guia no només pretén que el lector conegui de primera mà aquest paradís muntanyenc de vuit quilòmetres de llarg, sinó que vol conscienciar-lo en el respecte cap a l’entorn i la seva cura”( Editorial Cossetània).

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.