Incidències i accidents / Senderisme

Excursionista mort al Pic de l´Infern( 07/01/2017)

c1lgm2uw8aao7v5Aquesta tarda ha mort un excursionista mentres feia una travessa per la zona de Vallter 2000. Ens fem ressó de la nota de premsa dels Bombers de Catalunya:

”  07-01-2017 18.44
Un excursionista ha perdut la vida a Queralbs (Ripollès)

Aquesta tarda, els Bombers de la Generalitat han treballat en el rescat d’un excursionista accidentat mentre feia una travessa amb un grup de 8 persones més a la zona de Queralbs, el qual finalment ha perdut la vida.

Es tracta d’un home de 57 anys veí de Bordils que, segons informacions facilitades pels companys amb els que anava, hauria caigut accidentalment per un desnivell, d’uns 200 a 300 metres, quan es trobava a uns 20 metres del cim del Pic de l’Infern.

Al lloc de l’accident, del qual s’ha rebut l’avís a les 13.26 hores, s’han desplaçat els efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) amb l’helicòpter i una dotació terrestre de suport dels Bombers de la Generalitat. Els efectius han fet l’evacuació del ferit fins a Camprodon on hi havia l’helicòpter medicalitzat i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Un cop allà, el personal mèdic del SEM ha confirmat finalment la seva mort. Els Mossos d’Esquadra han enviat quatre patrulles al lloc i s’han fet càrrec de les tasques judicials.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.