Incidències i accidents

Un escalador pateix un accident a Gombrèn

Noticia publicada al diari EL PUNT, el dia 22/01/2012

Rescaten un escalador accidentat a Gombrèn

22/01/12 02:00 – gombrèn – Òscar Pinilla

Dues dotacions del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) de les seus d’Olot i Cerdanyola van treballar ahir, juntament amb membres del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM) i l’helicòpter dels Bombers de la Generalitat, per rescatar un escalador accidentat a la zona de Sant Pere de Montgrony, a Gombrèn (Ripollès). Els efectius dels Bombers de la Generalitat van accedir fins al lloc on es trobava l’accidentat, el van enllitar i el van carregar amb la grua de l’helicòpter de rescat. Posteriorment, va ser evacuat amb l’helicòpter medicalitzat del SEM fins a l’hospital Josep Trueta de Girona. El ferit, un jove de 30 anys veí de Ripoll, presentava lesió al còccix lumbar i a l’extremitat inferior dreta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.