Incidències i accidents

Sadernes: acte vandàlic

Fem esment d´aquest fet violent i lamentable -publicat al diari EL PUNT el 28/01/2012- que, a banda de les conseqüències econòmiques, no deixa de sorprendre, per intentar entendre les motivacions del mateix.

Recentment, s´havia comentat la possibilitat la possibilitat d´implantar limitacions a l´accés a aquesta zona pels vehicles, així com zones d´aparcament de pagament.

Destrossen el punt d’informació i la barrera de Sadernes

28/01/12 02:00 – SALES DE LLIERCA – Ramon Estéban

Uns desconeguts van fer malbé ahir a la matinada la caseta de fusta de Sadernes que serveix de punt d’informació als visitants durant la temporada turística. També van serrar la barrera, amb la qual es regula el pas de vehicles per la pista de Riu, que és la via més utilitzada per accedir a l’Alta Garrotxa. De la caseta van arrencar-ne una part de la paret frontal, després d’haver intentat desenganxar-la del terra, mentre que la barrera la van partir, segons va explicar el Consorci de l’Alta Garrotxa, ens que gestiona aquest equipament. Els autors de la destrossa van fer servir com a mínim una motoserra, segons el testimoni d’alguns veïns de la zona, que es van despertar per la fressa. No és el primer cop que fan bretolades a la zona, però mai fins ara havien tingut aquesta envergadura, ja que els precedents havien consistit en destrosses a rètols informatius. Ahir mateix van presentar la denúncia als Mossos d’Esquadra.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.