Incidències i accidents

Esquiador ferit al coll de la Marrana(06/12/2013)

Ens fem ressó de la notícia apareguda a la web del Diari de Girona, avui(06/12/2013):

Evacuen en helicòpter un esquiador ferit al Coll de la Marrana, a Setcases

 

Ha estat traslladat amb una possible fractura a la cama a l’Hospital Josep Trueta de Girona

06.12.2013 | 18:15

SETCASES | ACN Un esquiador de 37 anys ha resultat ferit aquest divendres al migdia mentre practicava esquí de muntanya al Coll de la Marrana, al terme municipal de Setcases (Ripollès), segons han informat els Bombers de la Generalitat. L’accident s’ha produït poc abans de dos quarts de dues del migdia en una zona de difícil accés i per aquest motiu s’ha hagut d’activar un helicòpter dels Bombers amb membres del GEM i dels GRAE, que han atès en un primer moment el ferit i l’han traslladat fins prop de l’aparcament de l’estació d’esquí de Vallter, on ha estat transferit a un helicòpter del SEM que l’ha traslladat a l’Hospital Josep Trueta de Girona en estat menys greu i amb una possible fractura a la cama.

En el rescat de l’esquiador, de 37 anys i veí de Vilafranca del Penedès, hi han intervingut el Grup d’Emergències Mèdiques (GEM) i el Grup de Recolzament d’Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers de la Generalitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.