Senderisme

Diumenge de rescats a la neu a Setcases i al Cadí( 28/12/2014)

Els membres dels GRAE portant en camilla a l´accidentat al coll de l´Isard.

En un cap de setmana complicat per la baixada de temperatures i un fort temporal de vent a la zona del Pirineu, Prepirineu i la costa empordanesa, un excursionista de Barcelona, de 44 anys,ha resultat accidentat a la zona del coll d´Isard, per les rodalies de Setcases, en relliscar durant la seva ruta i acabar amb una fractura del turmell.

El rescat ha sigut mes complicat donat que les fortes ventades no permetien l´ús de l´helicòpter, i ha calgut mobilitzat els serveis dels Bombers de Catalunya amb membres dels GRAE-Grup de Recolzament d´Activitats Especials-, que han desplaçat a l´excursionista en camilla fins el lloc on esperava una ambulància, que l´ha traslladat a l´hospital de Campdevànol.

Cortesia: GRAE-Canal de Cristall

D´altra banda, s´ha produït un accident fent escalada en gel a la zona del Cadí, concretament a la canal de Cristall, on una escaladora ha sofert politraumatismes, siguent evacuada a l´hospital de Puigcerdà.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.