Incidències i accidents

Greu accident al Gra de Fajol Petit (20/02/2015)

Lloc del rescat

Reproduïm la notícia publicada al Diari de Girona, aquest 21/02/2015:

Rescaten una excursionista de 46 anys ferida greu en caure al Gra de Fajol Petit, al terme de Setcases

ACN | SETCASES Una dona de 46 anys va resultar ferida de gravetat aquest divendres mentre feia excursionisme al Gra de Fajol Petit, al terme municipal de Setcases. Els Bombers de la Generalitat, que van rebre l’avís de l’accident a les 14.48 h, van haver d’utilitzar un helicòpter per dur a terme el rescat. També es va mobilitzar el Grup de Recolzament d’Actuacions Especials (GRAE) i el Grup d’Emergències Mèdiques (GEM). La dona va relliscar i va rodolar uns 250 metres quan feia la Canal Occidental de la muntanya. L’excursionista, que es va fracturar l’espatlla i va patir una hipotèrmia, va ser evacuada de l’estació d’esquí de Vallter a l’Hospital Trueta de Girona en un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.