Novetats al mercat / Senderisme

Noves guies de rutes per La Selva i de marxa nòrdica a Catalunya

L´editorial Cossetània ha editat aquesta tardor del 2014 dues noves guies, que amplien les seves col.lecions dedicades al món de la muntanya.

D´una banda, es publica una guia de 17 sortides -dintre de la col.lecció Azimut Comarcal- que es poden fer des de diferents punts de la comarca de La Selva, elaborades pel conegut Pako Crestas, autor de nombrosos llibres de temàtica muntanyenca i gran coneixedor del territori català.

Fent-se ressò de la bona acollida que ha tingut la marxa nòrdica, pels practicants del senderisme, l´editorial Cossetània ha fet un recull de 25 rutes per tota Catalunya, que es poden fer amb aquest estil, elaborades per Joan A. Chaparro, gran afeccionat a aquest estil des de fa anys.

La Selva. 17 excursions a peu.

Malgrat la seva petita extensió, la comarca de la Selva té una gran varietat de paisatge. El present llibre ha volgut aprofitar l’enorme variabilitat de paisatges, boscos, terrenys i climatologies per distribuir un nou ventall d’excursions variades per tota la comarca. Des dels voltants de la capital (Sant Coloma de Farners) fins al sistema litoral d’Ardenya – Cadiretes, passant pel cim més alt de la comarca (les Agudes del Montseny) i els cimals més emblemàtics de les Guilleries (Sant Miquel de les Formigues, Faig Verd, Sant Benet, Sant Gregori), per cloure amb els estreps situats més al nord, on visitarem el panoràmic cim del Far, al massís del Collsacabra, sense oblidar el cim de Sant Roc, limítrof amb la comarca del Gironès i les verdes valls de Llémena.

Preu aproximat: 12,30€.

Itineraris de marxa nòrdica. 25 rutes per Catalunya.

“En aquest llibre es proposen una sèrie de rutes adaptades totalment a les característiques de la marxa nòrdica. Hi ha rutes de diferents distàncies i desnivells perquè, segons el nivell del practicant, pugui escollir aquelles que més s’adaptin al seu nivell de pràctica i de forma física. Una altra característica d’aquestes rutes és que són circulars. D’altra banda, les rutes no se centren en una àrea geogràfica determinada i abasten diferents llocs de Catalunya per poder admirar diferents paisatges i escenaris naturals, i evitar al màxim possible el seu pas per llocs urbanitzats. També són rutes que poden gaudir els practicants de senderisme i de BTT.

Preu aproximat: 11,90€.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.