Senderisme

Novetats editorials: rutes pel camí de ronda, estanys de La Cerdanya i altres

Malgrat les dificultats del món editorial, continuen apareixent noves publicacions centrades al patrimoni natural de Catalunya. Us oferim un detall d´algunes de les novetats publicades als darrer mesos(2014-2015).

Camí de ronda lineal( Costa Brava).

L´editorial Alpina ha publicat aquest plànol-guia turística, que recorre el trajecte entre Begur i Sant Felíu de Guíxols, pel camí de ronda, amb una escala 1:25.000. Opcionalment, també hi ha un altre plànol que es diu “Camí de ronda circular”, amb una escala 1:40.000, en que el recorregut passa per Girona ciutat i La Bisbal, per completar el circuit.

El preu de cadascun dels plànols son 12€.

Terres de l´Ebre. 50 rutes amb encant.

L´editorial Farell ha publicat aquest llibre de rutes, dels quals fem el resum d´aquesta publicació:

TERRES DE L’EBRE.  50 RACONS AMB ENCANT. baix ebre i montsià

Àlex Ramos Fernández i Cinta Montañés Príncep

Preu: 18 €

“50 racons amb encant del Baix Ebre i Montsià” pretén descobrir uns indrets molt singulars amb uns paisatges únics, amb el riu Ebre com a eix vertebrador, amb rutes aptes per a tots els públics.

Aquesta terra privilegiada compta amb dos grans espais naturals: el Parc Natural dels Ports de Tortosa-Beseit i el Parc Natural del Delta de l’Ebre, Reserva de la Biosfera per la UNESCO, l’hàbitat aquàtic més extens de Catalunya.  El Massís dels Ports exerceix de frontera física entre Tarragona, Castelló i Terol. El Delta, igual que la Serra del Montsià, la de Godall, la de Cardó-el Boix o els Ports, són espais que han estat molt humanitzats, per tots els recursos que oferien. Us encoratgem a descobrir tots aquests paratges del nostre país, sens dubte, poc coneguts.

Pels estanys de La Cerdanya, de l´editorial Salòria.

“Aquesta guia és l’estudi més exhaustiu que s’ha publicat mai sobre els estanys i els llacs de la Cerdanya. Els autors van visitar, un per un, els llacs de caràcter urbà, els estanys d’origen glacial, les basses fluvials, un sifó subterrani i les reserves d’aigua de la comarca.  “!

El preu de la guia es de 20€.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.