Notícies i Novetats / Senderisme

Novetats editorials: guies de rutes pel Montseny, Moianès i pels boscos de Catalunya

Destaquem tres novetats que han aparegut aquest 2016 i que tenen tres punt d´interés molt concrets: el Montseny, la comarca del Moianès i rutes pels boscos mes atraients de Catalunya.

El Montseny, 51 passejades per descobrir, es obra d´Òscar Farrerons i Lluís Pagespetit, i que publica l´editorial Farell Editors.

Es una guia amb 128 pàgines, i amb un preu de sortida de 18€, on ” els autors us proposem una selecció de més de 50 indrets emblemàtics del Montseny, amb itineraris a vegades poc coneguts, que esperem que us agradin i us permetin d’incrementar el coneixement d’aquesta muntanya meravellosa, amb llocs d’interès natural, d’història i llegendes, d’arquitectura, muntanyisme…”

No hem pogut trobar mes informació, per la qual cosa, no podem valorar si els recorreguts son força coneguts o proposen conèixer una part desconeguda d´aquesta zona tant coneguda.

La segona novetat que us volem presentar, es Caminant per racons del Moianès, obra d´en Miquel Jaumot, i que ha editat l´editorial Cossetània, amb el seu estil característic. Aquesta guia es “un recull de 15 itineraris que et permetran conèixer els racons més bells de la comarca del Moianès, tots amb personalitat pròpia. Afegeix diverses pinzellades sobre geologia, vegetació, història, art i arqueologia industrial de la zona, perquè t’aproximis de primera mà als molins fariners, a les poues de gel, al rentador de llana o a la colònia tèxtil que s’hi poden trobar. És, en definitiva, una mostra de la riquesa i de la diversitat de possibilitats de descoberta que ofereix el gran altiplà del Moianès. Dalt dels seus turons, podràs albirar les muntanyes del nord de Catalunya des del Pirineu fins a Collserola, i tota una colla de rieres que desguassen les seves aigües al Llobregat, el Ter i el Besòs”. L´obra surt amb un preu de 13,90€ i amb 108 pàgines.

La tercera i darrera novetat es Catalunya. Rutes pels boscos més bells, obra d´en César Barba, i publicada per l´editorial basca Sua. Amb un format amb 191 pàgines i un preu de 17,35€, no hem pogut trobar mes informació de les rutes que ens proposa.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.