Notícies i Novetats / Senderisme

Montseny: restriccions al trànsit a Santa Fe( tardor 2017)

Des d´aquest cap de setmana, hi haurà restriccions a l´accés a la zona de Santa Fe del Montseny, donada la gran afluència de vehicles a la tardor. Aquesta vol ser una prova pilot que es durà a terme els caps de setmana del 21 i 22,  28 i 29 d´octubre, el festiu 1 de novembre i següent cap de setmana del 4 i 5 de novembre de 2017.

No es prohibirà el trànsit sinó que s´informarà de la situació dels aparcaments a la zona de Santa Fe i es procedirà a sancionar als vehicles aparcats als vorals de la carretera i, fins i tot, es retiraria amb grúa als vehicles estacionats que poguessin ser un perill per a la circulació. Donat que gran part dels visitants provenen de l´àrea de Barcelona, s´habilitarà una zona d´aparcament aprop de Campins, a la carretera BV-5114, i des d´allà hi haurà una parada d´autobusos que faran de llançadera fins la zona de Santa Fe. El preu d´aquest aparcament son de 2€ per cada vehicle, que permet fer el trajecte amb el bus. La durada del trajecte seria aproximadament de 30 minuts.

Podeu consultar tota la informació a la plana del Parc.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.