Notícies i Novetats

Novetat editorial: 101 arbres de Catalunya que cal conèixer

S´acaba de publicar la miniguia 101 arbres de Catalunya que cal conèixer,  que ens permet conèixer tota l´àmplia varietat d´espècies arbrades a Catalunya, ja siguin pròpies del territori o no. Aquesta miniguia està adaptada per fer-la servir a les nostres escapades a la natura, ja que son poques pàgines -16 en total-, plastificades i amb unes mides de 12,50 x 20 cm. El preu es de 5€.

Aquesta miniguia es obra d´en Toni Llobet i David Carrera, i ha sigut publicada conjuntament per les editorials Cossetània i Oryx. La miniguia està composada de dibuixos amb molt de detall, i amb una escala aproximada, així com una explicació breu i concisa, que facilita la identificació de cada espècie. També hi ha icones que ens permeten saber el tipus de fulla, el seu hàbitat i període de floració.

La tria de les espècies i els textos son obra d´en David Carrera, ambientòleg i especialista en espais naturals protegits, i la part il.lustrada, son obra d´en Toni Llobet, artista i naturalista, i que ja n´ha editat altres guies.

Podeu accedir a una mostra de la miniguia, clicant en aquest enllaç 101 arbres de Catalunya

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.