Incidències i accidents / Senderisme

Cap de setmana amb molts accidents a muntanya( 27-29/07/2018)

Aquest cap de setmana ha estat ple de rescats d´excursionistes a la muntanya, a Catalunya. Afortunadament cap víctima mortal.

El divendres 27/07, es varen activar els serveis de Bombers i GRAE, a la zona propera a Àreu, per rescatar a una dona de 53 anys, i de nacionalitat francesa, que estava fent la baixada de la Pica d´Estats, amb un grup. Va patir contusions als malucs.

El dissabte 28/07, al Pedraforca, a la zona de la Cresta de Cabirols, es va rescatar a una escaladora de 28 anys, que havia patits contusions i una ferida a la cama, després de caure 15 metres, quan es va desprendre una roca. A la zona de Collbató, es va rescatar a un jove escalador de 18 anys, que havia patit una caiguda de 5 metres.

A la Vall de Boí, dos excursionistes va quedar aturats a l´estany gelat de Comaloformo, quan un dels dos va patinar en una pala de neu. Va ser rescats sans i estalvis.

Una altra dona va patir un accident a l´estany de Monestero( Espot), i va resultar ferida a la cama, i va ser rescatada amb helicòpter, en estat lleu.

Finalment, a darrera hora de la tarda del dissabte, un noi va relliscar fent barranquisme al Barranc de l´Infern, a la Pobla de Segur, i va patir luxació d´espatlla, siguent rescatat amb l´helicòpter.

Finalment, diumenge els serveis de rescat varen actuar a la Vall de Núria, per rescatar a una senderista accidentada; una altra dona accidentada a Sta. Maria d´Oló( Osona), amb fractura oberta d´espatlla, i al Bruc, amb un excursionista que va patir un esquinç al turmell.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.