Senderisme

GR Pirineus: nova temporada del programa a Canal 33

GR Gran Recorregut -Canal 33

Aquest divendres, 30 de setembre,  i a les 21.45, el Canal 33, de Televisió de Catalunya, inaugura la nova temporada del programa setmanal GR -Gran Recorregut-. Aquest programa, en la seva anterior temporada -la primera-, va recòrre el camí de Sant Jaume.
Aquesta vegada, i sota el títol de Pirineus, el recorregut serà de ´l´Empordà fins els Pirineus. No està centrat en el recorregut del GR senyalitzat, sinó en tots els components naturals, culturals, socials, de tots els pobles, valls, … d´aquesta recorregut.
A diferència d´aquella gran sèrie Catalunya des de l´aire, que ens oferia panoràmiques esplèndides, en aquesta la visió es peu a terra, amb entrevistes i comentaris amb la gent del territori.
Adreça del bloc del programa: http://blogs.tv3.cat/granrecorregut

2 thoughts on “GR Pirineus: nova temporada del programa a Canal 33

  1. Ja hem vist el primer capítol d´aquest espai de TV3. Hem vist una pinzellada clàssica de Girona ciutat, molt breu, amb el paissatge típic del riu Onyar, els ponts, les cases vora el riu; s´ha fet menció al famós xuixo -producte de pastisseria-.
    Després breus talls amb professionals i artesans reconeguts de la cuina, de diversos llocs. Han anat de Bordils, Flaçà a Palafrugell i finalment Calella.
    El presentador s´ha menjat uns quants xuixos i no sembla haver-se baixat del cotxe en tot el programa. Vaja, de GR i de Pirineus … res de res.

    M'agrada

  2. I hem aprofitat per veure el segon. No ha millorat. Almenys l´hem vist posar-se en una btt. Aquesta vegada, hem sortit de Begur, recordant el passat indià de la vila, on es poden veure les cases construides amb les fortunes fetes a les Amèriques.
    Ens han preparat un mojito. I després ens ha mostrat les possibilitats del cicloturisme/senderisme. De Begur, hem anat a Pals, Peratallada, Palau Sator, i finalment Verges, la plana interior del Baix Empordà. Una demostració de la Dansa de la Mort. Després a la mar, primer a Torroella de Montgrí i a L´Escala, famosa per les seves anxoves. Com al primer capítol, tot molt apretat, i molt turístic. Continuem sense veure ni el GR ni el Pirineus…

    M'agrada

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.