Senderisme

Guia de fotografia, segons National Geographic

El sector de la fotografia s´ha vist totalment revolucionat els darrers anys, amb la constant millora i introducció de noves tecnologies. Això ens obliga bé a aprendre noves coses -que no saps mai si al cap de poc temps ja no serviran per res-, o bé a limitar-nos amb els coneixements mínims.

Depen de les necessitats i exigències personals que tinguem quan sortim a fer sortides de senderisme o de qualsevol activitat a l´aire lliure.

Personalment reconec la meva poca coneixença del mitjà, i veient les meravelles que es poden fer, un te una certa insatisfacció per no poder treure mes suc de les fotografies que il.lustren una sortida, de senderisme per exemple. us fem arribar aquesta guia de fotografia editada per la National Geographic, que alguna cosa saben del tema. Ahhh, el manual està integrament en llengua anglesa.

Guia fotografia National Geographic

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.