Notícies i Novetats

Skitude app, aplicació per a esquiadors al mòbil

Skitude app

Cada vegada els smartphones incorporen mes utilitats que amplien el radi de prestacions, mitjançant software, que ens aporten noves utilitats pel nostre temps d´oci. Aquesta vegada, una empresa establerta al Parc Científic de la UDG -Universitat de Girona-, ha creat una aplicació pel mòbil, i que segurament pot ser molt interessant pels practicants de l´esquí o els esports d´hivern.

Us fem el detall de la noticia publicada al Diari de Girona, avui 14/03/2012, així com de la web de l´empresa.

“Una empresa amb seu en el Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona (UdG) ha creat una aplicació per a mòbils anomenada Skitude App, que permet obtenir informació de 2.500 estacions d’esquí de tot el món.
Segons que informa la UdG, aquesta nova tecnologia, desenvolupada per la firma Skitude, està disponible de forma gratuïta aquesta temporada tant per al sistema operatiu d’iPhone com per a dispositius Android. L’aplicació ofereix informació en temps real de l’estat de les pistes i la neu, la situació meteorològica i la previsió a quatre dies vista o mostra els últims missatges publicats a les xarxes socials.
Entre les eines d’Skitude App destaca el registre d’estadístiques personals, realitat augmentada base de dades de punts d’interès (POIs) geolocalitzats (més de 200.000) visibles sobre mapa, vista de realitat augmentada o llista, el servei de socors, una connexió directa amb els serveis d’emergència via trucada telefònica, que permet que l’usuari pugui transmetre la seva posició per facilitar la seva assistència, la localització de l’usuari dins de l’estació i el tracking GPS, servei mitjançant el qual l’usuari pot registrar les seves baixades i visualitzar-les sobre un mapa, juntament amb les seves estadístiques personals, tant a nivell de baixada com a nivell global.

Noves actualitzacions
En properes actualitzacions, està previst que l’aplicació ofereixi noves funcionalitats i millores, com la creació de comptes d’usuari que permetin sincronitzar les dades de l’aplicació amb la web de Skitude de manera que els tracks, estadístiques, fotos i preferits de l’usuari apareguin publicats en un apartat personal al web de Skitude.
A més, una eina anomenada Family&Friends permetrà localitzar a les estacions d’esquí amics i familiars.”

Skitude.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.