Incidències i accidents

Un dissabte d´accidents i rescats a muntanya

Aquest dissabte, 19/11/2011 ha estat complicat pel que fa a rescats a muntanya. Un accident al Vallés i un nou rescat a la zona de Vallter, han fet augmentar les sortides del grups de rescats de muntanya. Us fem detall dels accidents:

Notícia publicada al diari ARA, el 19/11/2011:

Rescaten una excursionista ferida al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac

La dona ha estat traslladada a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell després de ser evacuada del camí que uneix el cim del Paller de Tot l’Any i el torrent de la Font de la Cansalada, al Bages

Una excursionista ha resultat ferida aquest dissabte a la tarda després de patir un accident al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, al cantó del Bages, segons han informat els Bombers de la Generalitat. L’avís s’ha rebut cap a tres quarts de tres de la tarda després que la dona, de la qual encara es desconeix la identitat, hagués patit un accident en el camí que uneix el cim del Paller de Tot l’Any (816 metres) i el torrent de la Font de la Cansalada.

Segons les primeres informacions, la dona s’hauria fracturat el turmell i ha estat traslladada a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell. Una dotació aèria amb membres dels GRAE i un metge del GEM han participat en les tasques d’evacuació de la víctima.

Notícia Diari de Girona: 20/11/2011

Rescaten dos excursionistes perduts a Setcases

Els dos excursionistes han estat perduts més de set hores i patien una hipotèrmia moderada

EP | Els Bombers de la Generalitat han rescatat aquesta matinada dos excursionistes amb hipotèrmia moderada després d’estar perduts durant més de set hores a Setcases (Girona), segons han informat els bombers aquest diumenge.
Els excursionistes havien sortit de Vallter cap a Bastiments, els dos municipis de la zona gironina, durant la tarda de dissabte, però van sortir de la ruta prevista i es van veure afectats per la neu que queia a la zona.

Un total de set dotacions de bombers s’han desplaçat fins a la zona i, una vegada localitzats, han traslladat els excursionistes cap a un aparcament pròxim, on els esperava una ambulància que els ha evacuat cap a l’Hospital de Vic, on han estat atesos per la hipotèrmia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.